1. Βράζουμε το ζυμαρικό, το ψύχουμε με τρεχούμενο νερό, το στραγγίζουμε και το παγώνουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο. 2. Στο μεταξύ πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε το μαρούλι σε μικρά κομμάτια. Το αναμιγνύουνε σε ένα μπολ σερβιρίσματος με το βρασμένο ζυμαρικό, το σολομό, το πιπέρι, το ντρέσινγκ, την κάπαρη και το κρεμμύδι ανακατεύοντας καλά. Πριν σερβίρουμε, ρίχνουμε από πάνω την παρμεζάνα και τα κρουτόν.
Συνταγή 108 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!