500 γρ σπαγέτι
1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
120 γρ φιλέτα αντσούγας από λάδι ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι φρέσκα κόκκινα τσίλι ψιλοκομμένα
3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος συν επί πλέον μαϊντανός για το σερβίρισμα
1 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου (αν είναι από κύβο προσοχή στο αλάτι)
ή νερό από το ζυμαρικό που βράζει
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Παγωτό Καφέ ...
Καραβίδες με σος περνό...
ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΟΖΑΡΣΚΙ...
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΤΟΝΟΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
BUCATINI ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΚΡΕΟΛΗΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ...
Μακαρόνια με άσπρη σάλτσα ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΖΟΥN ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΓΟΥΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΣΟΥΜΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗ ...
...
Πατέ τόνου ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ...
Μελιτζάνες παπουτσάκια...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 106 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ σπαγέτι
1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
120 γρ φιλέτα αντσούγας από λάδι ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι φρέσκα κόκκινα τσίλι ψιλοκομμένα
3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος συν επί πλέον μαϊντανός για το σερβίρισμα
1 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου (αν είναι από κύβο προσοχή στο αλάτι)
ή νερό από το ζυμαρικό που βράζει
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το σκόρδο, τις μισές αντσούγες και το κόκκινο τσίλι και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Προσέχουμε να μην κάψουμε το σκόρδο, γιατί θα πικρίσει. Προσθέτουμε το μαϊντανό στο μίγμα του σκόρδου και μαγειρεύουμε για λίγα ακόμη λεπτά. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέτουμε τις υπόλοιπες αντσούγες και σερβίρουμε με επί πλέον κόκκινα τσίλι κομμένα, αν θέλουμε, καθώς και με επί πλέον μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Προηγούμενη Συνταγή 106 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.