250 γρ. μακαρόνι, πένες, ριγκατόνι ή άλλο μέτριου μεγέθους ζυμαρικό 3 φλιτζ. ανθάκια μπρόκολου 1/3 φλιτζ. συν 2 κουταλιές ντρέσινγκ σαλάτας Caesar 350 γρ γαρίδες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1/4 κουταλάκι νιφάδες κόκκινου πιπεριού καυτερές 1/4 φλιτζ. τυρί ρομάνο φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό και 3 λεπτά πριν βράσει, ρίχνουμε τα ανθάκια του μπρόκολου. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ντρέσινγκ σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. 3. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις νιφάδες πιπεριού, σοτάρουμε ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά ή μέχρι οι γαρίδες να ασπρίσουν. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό με το μπρόκολο, τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, προσθέτουμε Dτο υπόλοιπο 1/3 φλιτζ. ντρέσινγκ και το μίγμα γαρίδας και ανακατεύουμε καλά. 4. Ρίχνουμε από πάνω τυρί και σερβίρουμε.
Συνταγή 107 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!