250 ml ζωμός μοσχαριού ή 1-2 κύβοι διαλυμένοι σε νερό
1 μίσχος σέλερι κομμένος
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί
2 κουταλιές τοματοπολτός
1 κουταλιά Γούστερ σως
1/2 ως 1 κουταλιά τσίλι σως (ή κατά τη γεύση)
1 κουταλάκι αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ...
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΛΑΣΟ ΚΑΡΙ ...
Γλυκό του ταψιού με καρύδα...
Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ SHASHLIC ...
ΣΟΥΠΑ ΜΑΡΑΘΟΥ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3: TΣΑΟΥ ΜΕΪΝ ΜΕ CHOW MEIN ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BEURRE BLANC...
ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ TΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
Κρέμα αβοκάντο με καπνιστό σολωμό ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ ...
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ...
ΨΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΗΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
Μουσακάς με μελιτζάνες ...
Φιλέτο στη Σχάρα ...
ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ...
ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜΙΚΤΗ...
Ξιφίας με ζυμαρικό αλα σικελικά ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 53 από 170  Επόμενη

Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι 2 ψήφοι




 

Υλικά

250 ml ζωμός μοσχαριού ή 1-2 κύβοι διαλυμένοι σε νερό
1 μίσχος σέλερι κομμένος
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί
2 κουταλιές τοματοπολτός
1 κουταλιά Γούστερ σως
1/2 ως 1 κουταλιά τσίλι σως (ή κατά τη γεύση)
1 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

1. Αναμιγνύουμε το ζωμό μοσχαριού, το σέλερι, τα κρεμμύδια, το κρασί, τον τοματοπολτό, τη Γούστερ σως και την τσίλι σως σε μια κατσαρόλα και τα βάζουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς σκέπασμα περίπου για 20 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
2. Λιώνουμε το μίγμα στο μπλέντερ, το περνάμε από τουλουπάνι ή ψιλό κόσκινο και το χύνουμε πάνω στα φιλέτα. Μαρινάρουμε για αρκετές ώρες ή στο ψυγείο όλη νύχτα. Στραγγίζουμε τα φιλέτα και διατηρούμε τη μαρινάδα.
3. Ψήνουμε τα φιλέτα στα κάρβουνα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα μέχρι να σκουρύνουν καλά.

Προηγούμενη Συνταγή 53 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.