250 ml ζωμός μοσχαριού ή 1-2 κύβοι διαλυμένοι σε νερό 1 μίσχος σέλερι κομμένος 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα 1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί 2 κουταλιές τοματοπολτός 1 κουταλιά Γούστερ σως 1/2 ως 1 κουταλιά τσίλι σως (ή κατά τη γεύση) 1 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε το ζωμό μοσχαριού, το σέλερι, τα κρεμμύδια, το κρασί, τον τοματοπολτό, τη Γούστερ σως και την τσίλι σως σε μια κατσαρόλα και τα βάζουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς σκέπασμα περίπου για 20 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. 2. Λιώνουμε το μίγμα στο μπλέντερ, το περνάμε από τουλουπάνι ή ψιλό κόσκινο και το χύνουμε πάνω στα φιλέτα. Μαρινάρουμε για αρκετές ώρες ή στο ψυγείο όλη νύχτα. Στραγγίζουμε τα φιλέτα και διατηρούμε τη μαρινάδα. 3. Ψήνουμε τα φιλέτα στα κάρβουνα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα μέχρι να σκουρύνουν καλά.
Συνταγή 53 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!