Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε τη ζύμη. Στη συνέχεια ανάλογα τη συνταγή ζεματίζουμε τα αμπελόφυλλα ή το λάχανο ή το μαρούλι μέχρι να μαλακώσουν. Βράζουμε για 1 ώρα. Αυγοκόβουμε με τους γνωστούς τρόπους κατά προτίμηση.
Συνταγή 54 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
matina 25-09-2009 14:10:28
θα ηθελα να βρειτε χιωτικη συνταγη κατημερια με αυγα και κεφαλοτυρι.Γιατι δεν βαζετε γλυκα σαν αυτα που φτιαχνει ο Παρλιαρος ειναι ευκολα και εντυπωσιακα.ευχαριστω!
Φανή 13-11-2008 23:56:30
Σχετκά με τους λαχανοντολμάδες.Μην ταλαιπορείστε να ζεματάτε το λάχανο.Αφού καθαριστεί και πλυθεί βάλτε το στην κατάψυξη να παγώσει καλά μέχρι μέσα.Όταν ξεπαγώσει θα είναι σαν βρασμένο έτοιμο να τυλίξετε τους ντολμάδες.Μπορείτε να βάλετε στον καταψύκτη λάχανα και για τι καλοκαίρι.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!