Οι ιταλικές συνταγές με broccoli προέρχονται, από το Νότο, όπου συχνά αναφέρεται ως "cavolfiore."
Σωληνωτή πάστα Ditali μήκους 1,25 εκ, χρησιμοποιείται παραδοσιακά με σάλτσες λαχανικών.
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ «ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ» ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ
Τα κολοκύθια είναι τουλάχιστον 95% νερό. Αυτό τα κάνει τέλεια για αφυδάτωση. Μια διεργασία, όπου τα σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το περισσότερο νερό τους. Αυτό που απομένει είναι νοστιμότατο, πλούσιο, υπερσυμπυκνωμένες φέτες από κολοκύθια, που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα μας.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!