1. Σοτάρουμε το σκόρδο σε καυτό λάδι, προσθέτουμε την πομαρόλα και μαγειρεύουμε τουλάχιστο για 5 λεπτά. 2. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με αλάτι και ρίχνουμε για 5 λεπτά τουλάχιστο την πλυμένη ρόκα.Βγάζουμε τη ρόκα από το νερό και την βάζουμε μέσα στην πομαρόλα. Αφήνουμε να αναμιχθούν τα μυρωδικά τουλάχιστο για 5 λεπτά. 3. Βράζουμε το ζυμαρικό στο νερό που χρησιμοποιήσαμε προηγουμένως, το στραγγίζουμε και το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα. Προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε
Συνταγή 43 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!