Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΕΣ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΨΗΤΟΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
Κυδώνια ...
ΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ...
Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο ...
ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΠΑΜΙ ΓΚΟΡΕΝΓΚ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΨΗΤΟ ΑΠΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΡΕΟΛΗΣ...
Κουνέλι Στiφάδο ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ...
ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ, ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ FRA DIAVOLO ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2 ...
Μπουρανί (Σμυρνέϊκο) ...


Συνταγές » Ορεκτικά
Επόμενη Σελίδα

ΒULETTEN  
Ένα πολύ διαδεδομένο σνακ στο Βερολίνο και οι ντόπιοι συνηθίζουν να το συνοδεύουν με ένα μεγάλο ποτήρι παγωμένη μπίρα. Μοιάζει οπτικά με τους ελληνικούς κεφτέδες αν και διαφέρει στα υλικά. Συνήθως συνοδεύεται με μουστάρδα, αγγουράκια τουρσί ή πατατοσαλάτα.
ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ  
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ  
ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ  
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ  
Ο συνδυασμός από μαύρο χαβιάρι και μπρικ μαζί δίνουν ωραία αντίθεση χρωμάτων.
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ  
ΣΑΓΑΝΑΚΙ (Ελληνικό τηγανητό τυρί)  
Οι Ελβετοί έχουν το fondue, οι Μεξικάνοι το queso fundido και οι Έλληνες το σαγα-νάκι. Σε πολλά ελληνικά εστιατόρια ανά τον κόσμο, μπορούμε να δούμε τα γκαρσόνια να «ανάβουν» το σαγανάκι και να περνάνε θριαμβευτικά ανάμεσα από τα τραπέζια υπό τις επιδοκιμαστικές ιαχές του κοινού.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ  
Το ντιπ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων ως αλοιφή μαζί με τσιπς πατάτας ή τορτίλα τσιπς, ως γέμιση μανιταριών και σε καναπέ. Το ντιπ με το ελαιόλαδο είναι το γνήσιο. Η φρέσκη κρέμα στη θέση του δίνει πιο μαλακή γεύση και πιο λεπτή υφή. Και οι δυο μορφές βρίσκουν πολλές εφαρμογές κυρίως σε ορεκτικά. Διατηρούνται για 1 εβδο-μάδα στο ψυγείο, κατά κανόνα όμως καταναλώνονται πολύ πιο πριν. Επίσης μπορούν να διατηρηθούν σε βαθιά κατάψυξη, ιδιαίτερα το ντιπ με την φρέσκη κρέμα.
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ  
Από συνταγή της νότιας Γαλλίας, που μπορεί να εφαρμοστεί, προσαρμόζοντας απλώς τα μυρωδικά, για πολλά εποχικά λαχανικά. Είναι η κλασική τεχνική για να διατηρήσετε στο ελαιόλαδο τις αγκινάρες την άνοιξη, τις μελιτζάνες το καλοκαίρι και αυτήν την εποχή τα μανιτάρια, κυρίως αν καταφέρετε να βρείτε καλής ποιότητας άγρια - βέβαια, ελεγμένα από εκείνους που τα γνωρίζουν. Βράζοντας στο ξίδι και κατόπιν στραγγίζοντας πολύ καλά τα λαχανικά που θέλετε να κρατήσετε, θα διατηρηθούν βυθισμένα στο λάδι, παίρνοντας μια θαυμάσια γεύση. Ακόμα και τα κοινά καλλιεργημένα λευκά μανιτάρια ή τα πλευρότους αποκτούν ξεχωριστή γεύση και μετατρέπονται σε θαυμάσιο μεζέ ή συνοδευτικό.

Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.