Πρόκειται για ένα πιάτο δημοφιλέστατο μεταξύ των κατοίκων της Σιγκαπούρης. Βρίσκεται επίσης σε
πολλά μεγάλα εστιατόρια του κόσμου. Οι πλούσιες ποσότητες από φρέσκα τσίλι και σκόρδο το κάνουν
πολύ πικάντικο και εύγευστο. Το πιάτο αυτό μαρτυρά τη μεγάλη αγάπη των Κινέζων για τα καυτερά
φαγητά της Μαλαισίας. Ο σωστός τρόπος να τρώει κανείς το πιάτο αυτό είναι με μεγάλα κομμάτια ψωμί,
που βουτάει στην πεντανόστιμη σάλτσα, όμως ο συνδυασμός με ζυμαρικό αποτελεί άκρως ενδιαφέρουσα
διαστροφή της αρχικής ιδέας.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!