1. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο για 2 λεπτά, χωρίς να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το αβγοτάραχο, το γυρίζουμε 2-3 φορές και το σβήνουμε με το κρασί. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, κρατώντας 1 φλιτζ από το νερό του. 3. Βάζουμε το ζυμαρικό με το νερό του στο τηγάνι με το λάδι, προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι και τα ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό. 4. Το μεταφέρουμε σε ζεσταμένο σκεύος και σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με φετάκια αβγοτάραχου και φύλλα μαϊντανού.
Συνταγή 238 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!