ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ,
ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥ
Στην Ιταλία η αμαγείρευτη σάλτσα ονομάζεται salsa cruda και δίνει ένα έξοχο
δείπνο του ενός πιάτου. Στο παρόν ο συνδυασμός από αγκινάρες, ελιές, κάπαρη,
και ξύσμα λεμονιού δεν είναι μόνο ωραίος αλλά και έξοχα γευστικός.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!