18 μεγάλα κοχύλια ζυμαρικού
2 κουταλάκια μαργαρίνη ή βούτυρο
1,5 φλιτζ. φρέσκα μικρά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζ. κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε λεπτές φέτες
500 γρ. κρέας καβουριού φρέσκο ή από κονσέρβα ή απομίμηση κομματιασμένο ή τριμμένο
600 γρ. σάλτσα Αλφρέντο (βλ. συνταγή)
1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
μαϊντανός κομμένος

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΧΥΛΟΠΙΤΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ME ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ, ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΟΡΝΕ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΩΤΟΥΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΨΗΤΟ ΚΡΕΑΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΚΑΚΑΒΙΑ ΤΡΟΠΟΣ B΄ ...
ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΚΟΡΓΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ (Σικελία) ...
ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ NOODLES ...
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Α΄ ΤΡΟΠΟΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 92 από 422  Επόμενη

ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

18 μεγάλα κοχύλια ζυμαρικού
2 κουταλάκια μαργαρίνη ή βούτυρο
1,5 φλιτζ. φρέσκα μικρά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζ. κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε λεπτές φέτες
500 γρ. κρέας καβουριού φρέσκο ή από κονσέρβα ή απομίμηση κομματιασμένο ή τριμμένο
600 γρ. σάλτσα Αλφρέντο (βλ. συνταγή)
1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
μαϊντανός κομμένος

Εκτέλεση
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε καλά το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180οC. Λαδώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 24x32 εκ. περίπου.
3. Σε μια μέτρια αντικολλητική κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνουν τρυφερά.
4. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε το καβούρι και 1/2 φλιτζ. σάλτσα Αλφρέντο και αναμιγνύουμε καλά.
5. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη υπόλοιπη σάλτσα Αλφρέντο με το κρασί ανακατεύοντας καλά. Χύνουμε 3/4 φλιτζ. από το μίγμα της σάλτσας στο ταψί και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
6. Βάζουμε 2 περίπου κουταλιές γέμιση καβουριού σε κάθε κοχύλι. Απλώνουμε τα γεμιστά κοχύλια σε ένα στρώμα πάνω στη σάλτσα στο ταψί. Χύνουμε το υπόλοιπο μίγμα Αλφρέντο πάνω στα κοχύλια. Λαδώνουμε ένα φύλλο αλουμινίου και σκεπάζουμε σφικτά το ταψί.
7. Ψήνουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι τα κοχύλια ζεσταθούν καλά και η σάλτσα κοχλάζει στις άκρες.
8. Σερβίρουμε ρίχνοντας πάνω στα κοχύλια κουταλιές σάλτσας και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Προηγούμενη Συνταγή 92 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.