1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα κοχύλια. Τα κρυώνουμε σε λαδόχαρτο ή αλουμινόχαρτο, ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους. 2. Φτιάχνουμε τη γέμιση αναμιγνύοντας τα αυγά, το τυρί ρικόττα, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το μαϊντανό, τη φλούδα λεμονιού και το σολομό. 3. Γεμίζουμε κάθε κοχύλι ζυμαρικού με μια φουσκωτή κουταλιά της σούπας γέμιση. Τοποθετούμε τα κοχύλια σε ένα ταψί αλειμμένο με λάδι και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 180οC για 30 ως 35 λεπτά, ή ώσπου η γέμιση να κάψει και να κοχλάσει. 4. Ενώ ψήνονται τα κοχύλια, φτιάχνουμε τη σάλτσα άνηθου από μια Μπεσαμέλ που μόλις είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε ανακατεύοντας το άνηθο και το χυμό λεμονιού. 5. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και τοποθετούμε τα κοχύλια σε μια πιατέλα. Σερβίρουμε με τη σάλτσα άνηθου.
Συνταγή 91 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!