500 γρ ζυμαρικό βίδες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές βούτυρο
300 γρ κορυφές από φρέσκα σπαράγγια (2,5 εκ.)
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες φέτες
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1/2 φλιτζάνι κασέρι ή παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι φρεσκοκοπανισμένοι.

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΨΑΡΙΚΑ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΗΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ...
ΦΟΡΜΕΣ ΑΠΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΡΕΜΩΔΗ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ Η ΡΥΖΙ ...
Γαλέος με πιπεριές ...
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ...
ΡΥΖΟΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗΣ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
Φετουτσίνια με χτένια ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
Μπριζόλες με Τεκίλα ...
ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 81 από 301  Επόμενη

ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ ζυμαρικό βίδες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές βούτυρο
300 γρ κορυφές από φρέσκα σπαράγγια (2,5 εκ.)
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες φέτες
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1/2 φλιτζάνι κασέρι ή παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι φρεσκοκοπανισμένοι.

Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σπαράγγι και σοτάρουμε για λίγο – περίπου για 4 λεπτά.
3. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το αναμιγνύουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σπαράγγι, το βούτυρο, τις ελιές, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
4. Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 81 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.