1. Βράζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σπαράγγι και σοτάρουμε για λίγο περίπου για 4 λεπτά. 3. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το αναμιγνύουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σπαράγγι, το βούτυρο, τις ελιές, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. 4. Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.
Συνταγή 81 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!