125 γρ ελιές πράσινες
700 γρ μπρόκολα
1 μικρό ξηρό κόκκινο τσίλι
2 σκελίδες σκόρδο
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
8 φιλέτα αντζούγας
350 γρ μακαρόνι
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ DIAVOLO – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΧΙΝΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ (Caesar Salad) ...
Σάμαλι ...
Παγωτό βερίκοκο ...
Μοσχάρι με Πιπεριές ...
ΜΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΚΟΛΟΚΥΘOΑΝΘΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΦΕΤΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
Παγωτό Βανίλια ...
ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ Η ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΤΣΙΛΙ ...
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ...
ΡΕΒΥΘΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΣΟΥΜΑΚΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ...
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΤΟΝΟ KAI MΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ...
ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 23 από 422  Επόμενη

ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΓΕΣ 1 ψήφοι




 

Υλικά

125 γρ ελιές πράσινες
700 γρ μπρόκολα
1 μικρό ξηρό κόκκινο τσίλι
2 σκελίδες σκόρδο
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
8 φιλέτα αντζούγας
350 γρ μακαρόνι
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Βγάζουμε τα κουκούτσια από τις ελιές. Κόβουμε το μπρόκολο σε ανθάκια. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε το μπρόκολο για 2-3 λεπτά. Το βγάζουμε, το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Φυλάμε το νερό για να βράσουμε το ζυμαρικό.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στην άκρη. Λιώνουμε το τσίλι.
3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Βγάζουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε τις αντζούγες και τις λιώνουμε με ένα ξύλινο σκεύος. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις ελιές, το μπρόκολο και το τσίλι. Βάζουμε αλατοπίπερο. Το ζεσταίνουμε καλά και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 23 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.