1. Ζεσταίνουμε νερό με αλάτι μέχρι να βράσει. Προσθέτουμε τις γαρίδες και το αφήνουμε να πάρει και πάλι βράση. Το βγάζουμε από τη φωτιά και το στραγγίζουμε, διατηρώντας το υγρό. 2. Στραγγίζουμε τα όστρακα διατηρώντας το υγρό τους. 3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι, το αλάτι, το βασιλικό, τη σκορδόσκονη, το πιπέρι και το vermouth. Βράζουμε για 1 λεπτό. 4. Προσθέτουμε ανακατεύοντας τα υγρά από τις γαρίδες και τα όστρακα, ζεσταίνουμε μέχρι να πάρει βράση και προσθέτουμε τις γαρίδες και τα όστρακα. 5. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα λιγκουίνια και σερβίρουμε ρίχνοντας τη σάλτσα πάνω στα λιγκουίνια.
Συνταγή 47 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!