500 γρ σπαράγγια ζεματισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 2,5 εκατοστών.
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
500 γρ ζυμαρικό (λιγκουίνια ή φετουτσίνια)
1 φλιτζ τόνος κομματιασμένος
1/2 φλιτζ ζαμπόν κομμένο σε λεπτές λωρίδες
8-10 μεγάλες ελιές κομμένες σε φέτες
2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ή ξύδι
αλάτι και πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ GARAM ASSAM (ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ) ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
Μακαρονάδα Αλφρέντο...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ...
ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΑΒΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΣΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΨΑΡΙ ΜΠΙΑΝΚΟ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΑΛΑ ΣΟΡΕΝΤΙΝΑ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ME ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ...
Φετουτσίνια με καπνιστό σολωμό (Ι) ...
Μπουρανί (Σμυρνέϊκο) ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΙΡΦΡΑΙΝΤ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
Μαρούλι με αβοκάντο και καρύδια ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 48 από 422  Επόμενη

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ σπαράγγια ζεματισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 2,5 εκατοστών.
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
500 γρ ζυμαρικό (λιγκουίνια ή φετουτσίνια)
1 φλιτζ τόνος κομματιασμένος
1/2 φλιτζ ζαμπόν κομμένο σε λεπτές λωρίδες
8-10 μεγάλες ελιές κομμένες σε φέτες
2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ή ξύδι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με το λάδι και το σκόρδο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή το παγώνουμε, αν θέλουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 48 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.