16 σκελίδες σκόρδο αξεφλούδιστες
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3 φλιτζ. παχιά κρέμα
500 γρ. λιγκουίνια
1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Μακαρονάδα Αλφρέντο...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ...
ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ...
ΑΒΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΣΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΨΑΡΙ ΜΠΙΑΝΚΟ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΑΛΑ ΣΟΡΕΝΤΙΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ME ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ...
Φετουτσίνια με καπνιστό σολωμό (Ι) ...
Μπουρανί (Σμυρνέϊκο) ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΙΡΦΡΑΙΝΤ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
Μαρούλι με αβοκάντο και καρύδια ...
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ...
ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ NOODLES ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 46 από 422  Επόμενη

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

16 σκελίδες σκόρδο αξεφλούδιστες
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3 φλιτζ. παχιά κρέμα
500 γρ. λιγκουίνια
1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
1. Βάζουμε να βράσει μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε το σκόρδο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και μόλις να γίνουν. Στραγγίζουμε. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
2. Ζεσταίνουμε λάδι σε μια βαριά αντικολλητική χύτρα σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα, κατεβάζουμε τη φωτιά στο χαμηλό και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι η κρέμα να αρχίσει να πήζει. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες, το μαϊντανό και την παρμεζάνα. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το μεταφέρουμε σε ένα μπολ σερβιρίσματος, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 46 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.