2 κρεμμύδια στιφάδου κομμένα σε δακτυλίδια 1 κουταλιά ελαιόλαδο αλάτι και μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο 4 κουταλιές βότκα 3/8 λίτρου κρέμα γάλακτος 150 g σπανάκι 1/4 φλυτζ κομμένη φρέσκη πρασουλίδα 300 g πέννες 300 g σολωμός φρέσκος κομμένος σε μικρά κομμάτια 2 κουταλιές πράσινοι πιπερόσποροι σε νερό,, στραγγισμένοι και κοπανισμένοι γάλα στο κατάλληλο μέτρο 2 κουταλιές χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πέννες. 2. Στο μεταξύ σε μια μικρή κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το σολωμό. Στη συνέχεια, τη βότκα, την κρέμα, το σπανάκι, το χυμό λεμονιού και την πρασουλίδα. Χρησιμοποιούμε το γάλα για να ρυθμίσουμε τη ρευστότητα. 3. Ανακατεύουμε με τις πέννες και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 342 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!