200 γρ. τορτελίνια 1,5 λίτρο ζωμός κότας ή βοδινού ή 2 κύβοι σε 1,5 λίτρο ζεστό νερό 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά βασιλικός ή εστραγκόν ψιλοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τον κύβο σε 1,5 λίτρο νερό. Ρίχνουμε μέσα τα Tortellini και τα βράζουμε για 16 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Τα βγάζουμε από τη φωτιά, τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε το βούτυρο και τα βότανα. Ζεσταίνουμε ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά. Τα σερβίρουμε πολύ καυτά με την παρμεζάνα. Για το ζωμό. Βράζουμε, το κρέας (μοσχαρίσιο ή πουλερικού) με καρότα, πράσα, σέλινο και διάφορα μπαχαρικά για μια ώρα τουλάχιστο. Τα στραγγίζουμε και ξαφρίζουμε το λίπος. Αν δεν έχουμε χρόνο, χρησιμοποιούμε έτοιμο κύβο ζωμού.
Συνταγή 21 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!