4 κουταλιές ελαιόλαδο 500 γρ φιλέτο στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μικρούς κύβους 50 γρ μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες 4-5 μικρά καυτερά κόκκινα τσίλι 6 τεμάχια σταρ άνις 250 γρ. μανιτάρια κομμένα αλάτι και πιπέρι μαύρο κατά τη γεύση 2 κύβοι ζωμού κοτόπουλου διαλυμένοι σε 1 φλιτζ. νερό 500 γρ. σπαγγέτι τυρί παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα (προαιρ.)
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι ή πλατιά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το μπέικον, το κοτόπουλο, το τσίλι και τα σταρ άνις και τηγανίζουμε για λίγο μέχρι το κοτόπουλο να ασπρίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράζουμε για 1/2 περίπου ώρα, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να αναμιχθούν καλά οι γεύσεις. Σβήνουμε τη φωτιά και αφαιρούμε τα σταρ άνις. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και αναμιγνύουμε καλά με τη σάλτσα του κοτόπουλου. 3. Σερβίρουμε ρίχνοντας παρμεζάνα από πάνω, αν θέλουμε.
Συνταγή 42 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!