1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε την κρέμα, τη μουστάρδα και το μέλι, και ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μίγμα στην άκρη. 3. Βάζουμε το ζαμπόν και το κρεμμυδάκι σε μια αντικολλητική κατσαρόλα των 30 εκ. Μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύοντας που και που, μέχρι το ζαμπόν μα ροδίσει, για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα λαχανικά. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας που και που μέχρι να γίνουν τραγανά και τρυφερά, για 5-7 λεπτά. 4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς χαμηλό. Προσθέτουμε το βρασμένο ζυμαρικό και το μίγμα ξινής κρέμας και ανακατεύουμε απαλά για να αναμιχθούν. Μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθεί το μίγμα, για 1-2 λεπτά.
Συνταγή 4 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
constantinos 01-01-2008 04:26:41
sunfono einai apisteuto
efi 26-11-2007 11:29:34
teleio
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!