1/2 κιλό ρεβίθια που τα μουλιάζουμε σε κρύο νερό για μια νύχτα. 1/2 κιλό ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κρόκοι αβγών αλάτι, πιπέρι, δυόσμος
1/2 κιλό ρεβίθια που τα μουλιάζουμε σε κρύο νερό για μια νύχτα. 1/2 κιλό ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κρόκοι αβγών αλάτι, πιπέρι, δυόσμος
Εκτέλεση
Σουρώνουμε τα ρεβίθια και τα αλέθουμε στο μπλέντερ. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά του. Βάζουμε σε μια λεκάνη τα ρεβίθια και προσθέτουμε τους κρόκους των αβγών, το κρεμμύδι, το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, μπόλικο δυόσμο και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να φύγει το επιπλέον λάδι και τα σερβίρουμε ζεστά-ζεστά!
Συνταγή 21 από 33
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!