Χωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι και δουλέψτε τα με λίγο γάλα και αλατοπίπερο. Βουτήξτε τις φέτες διαδοχικά στον κρόκο, το ασπράδι και το φουντούκι. Τηγανιστέ για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με σαλάτα ανάμικτη, πικάντικη, λίγο όξινη και λάδι φουντουκιού φυσικά!
Συνταγή 6 από 30
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!