1 κιλό σουπιές φρέσκιες
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μάτσο μάραθα ψιλοκομμένα
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 φλιτζάνι ελιές πράσινες τσακιστές
αλάτι
πιπέρι
λίγο κύμινο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΡΑΪΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΛΙΒΟΡΝΟΥ ...
«ΠΑΚΟΡΑΣ» ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
Καραβίδες με σος περνό...
ΝΤΙΠ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
Μεσογειακά φετουτσίνια με γαρίδες και σπανάκι ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
Λιγκουίνια μα χτένια και σπαράγγια ...
ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ ...
Ζωμός από γαρίδες και καβούρι ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΌ ΒΟΤΚΑ, KIMA KAI ΕΛΙΕΣ ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΣΠΑΓEΤΙ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙEΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 66 από 137  Επόμενη

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΑ 2 ψήφοι




 

Υλικά

1 κιλό σουπιές φρέσκιες
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μάτσο μάραθα ψιλοκομμένα
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 φλιτζάνι ελιές πράσινες τσακιστές
αλάτι
πιπέρι
λίγο κύμινο

Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε τις σουπιές και αφαιρείτε τα κόκαλα και το μελάνι. Τις πλένετε πολύ καλά και τις αφήνετε να στραγγίσουν. Τις κόβετε σε κομμάτια.
2. Σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα μάραθα για 5-7λεπτά. Ρίχνετε τις σουπιές και τα ψήνετε όλα μαζί, σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά.
3. Ρίχνετε τις ελιές και συνεχίζετε το βράσιμο για 10 ακόμα λεπτά. Προσθέτετε την φρέσκια ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο (αν θέλετε προσθέτετε και πατάτες, αλλά πριν ρίξετε τη ντομάτα) και συνεχίζετε το ψήσιμο για 25 ακόμα λεπτά πάντα σε μέτρια θερμοκρασία.

Προηγούμενη Συνταγή 66 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.