Ξαλμυρίζουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε κομματάκια τον μπακαλιάρο. Πλένουμε το σέλινο και το κόβουμε κομματάκια. Μαγειρεύουμε το σέλινο με όλα τα υλικά. Όταν το σέλινο αρχίσει να μαλακώνει, προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και τα κάστανα. Όταν το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε ζεστό.
Συνταγή 88 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!