1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο και κομμένο σε μερίδες 1 κιλό πατάτες σε μικρές φέτες 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Μισό μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο 3/4 ενός νεροπότηρου ελαιόλαδο Μία κουταλιά της σούπας αλεύρι Ο χυμός 2 λεμονιών Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σωτάρουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις πατάτες και ζεστό νερό να τις σκεπάζει, και αφήνουμε να βράσει το φαγητό, μέχρι σχεδόν να ψηθούν οι πατάτες. Προσθέτουμε τον μπακαλιάρο, λίγο αλάτι, πιπέρι, τον μαϊντανό και ψήνουμε για 10 λεπτά. Χτυπάμε το χυμό λεμονιού με το αλεύρι και προσθέτουμε ένα φλιτζάνι από την σάλτσα του φαγητού. Χτυπάμε καλά για να ενωθούν τα υλικά και ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με το φαγητό, ανακατεύοντας για να δέσει η σάλτσα.
Συνταγή 89 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!