1 κιλό μπακαλιάρος παστός 3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ή ένα κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα 3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φετούλες 1 1/2 κιλό χόρτα του βουνού (άγρια ραδίκια, βρούβες, ζοχιές, μυρώνια, καυκαλίθρες, παπαρούνες κ.λπ.) 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξαλμυρίζουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε κομματάκια τον μπακαλιάρο. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα χόρτα στα τρία. Τα βράζουμε δέκα λεπτά και τα σουρώνουμε. Σε πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, τον μπακαλιάρο και από πάνω τα χόρτα και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε τέσσερα ποτήρια νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το φαγητό να μείνει με τη σάλτσα του. Σερβίρετε ζεστό.
Συνταγή 90 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!