1 Κόβουμε τις σκληρές άκρες από τα σπαράγγια και τις ισιώνουμε για να έχουν το ίδιο μήκος. Κατόπι, μ' ένα μαχαίρι ξύνουμε τα κοτσάνια, Πλένουμε τα σπαράγγια και τα δένουμε κάνοντας ένα ματσάκι. Σε μια ψηλή και στενή κατσαρόλα βράζουμε αλατισμένο νερό, κατόπιν τοποθετούμε τα σπαράγγια όρθια, με τις κορυφές να εξέχουν από το νερό. Τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου και τα στραγγίζουμε. Είναι έτοιμα όταν οι κορφές λυγίσουν. 2 Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε νερό, προσθέτουμε 3-4 κουταλιές ξίδι, αλάτι, ρίχνουμε ένα τα αυγά και τα βράζουμε για 2 λεπτά περίπου. 3 Λύνουμε τα σπαράγγια. Σ' ένα τηγάνι λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια πασπαλίζοντάς τα με λευκό πιπέρι. 4 Σε κάθε πιάτο τοποθετούμε 1 αυγό πάνω σε μια φέτα σολομό, ρίχνουμε λίγο μπρικ, κόκκινο πιπέρι, μοιράζουμε τα σπαράγγια στα πιάτα και γαρνίρουμε με άνηθο. Το φαγητό σερβίρεται ζεστό.
Συνταγή 133 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!