4 αυγά
4 φέτες καπνιστός σολωμός
1 ματσάκι σπαράγγια νωπά, κατεψυγμένα ή κονσέρβα
κόκκινο μπρικ
2 κλαράκια άνηθο
βούτυρο, ξίδι
αλάτι, λευκό και κόκκινο πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ...
ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ...
ΚΡΥΑ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ ...
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΑΝΙΤAΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠEΡΙEΣ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΛΟΥ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ...
ΠΕΝΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΣΙΛΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕΝΙΕΡ ...
Σαλάτα τομάτας και μοτσαρέλλα...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜΙΚΤΗ...
Τηγανητό τυρί camembert με σoς από ακτινίδια και ανανά ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ...
ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΤΣΊΛΙ CON CARNE ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ...
ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ (Η ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ) ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 133 από 137  Επόμενη

ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ 2 ψήφοι




 

Υλικά

4 αυγά
4 φέτες καπνιστός σολωμός
1 ματσάκι σπαράγγια νωπά, κατεψυγμένα ή κονσέρβα
κόκκινο μπρικ
2 κλαράκια άνηθο
βούτυρο, ξίδι
αλάτι, λευκό και κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση
1 Κόβουμε τις σκληρές άκρες από τα σπαράγγια και τις ισιώνουμε για να έχουν το ίδιο μήκος. Κατόπι, μ' ένα μαχαίρι ξύνουμε τα κοτσάνια, Πλένουμε τα σπαράγγια και τα δένουμε κάνοντας ένα ματσάκι. Σε μια ψηλή και στενή κατσαρόλα βράζουμε αλατισμένο νερό, κατόπιν τοποθετούμε τα σπαράγγια όρθια, με τις κορυφές να εξέχουν από το νερό. Τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου και τα στραγγίζουμε. Είναι έτοιμα όταν οι κορφές λυγίσουν. 2 Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε νερό, προσθέτουμε 3-4 κουταλιές ξίδι, αλάτι, ρίχνουμε ένα τα αυγά και τα βράζουμε για 2 λεπτά περίπου. 3 Λύνουμε τα σπαράγγια. Σ' ένα τηγάνι λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια πασπαλίζοντάς τα με λευκό πιπέρι. 4 Σε κάθε πιάτο τοποθετούμε 1 αυγό πάνω σε μια φέτα σολομό, ρίχνουμε λίγο μπρικ, κόκκινο πιπέρι, μοιράζουμε τα σπαράγγια στα πιάτα και γαρνίρουμε με άνηθο. Το φαγητό σερβίρεται ζεστό.

Προηγούμενη Συνταγή 133 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.