1 μπούτι αρνίσιο του 1,5 κιλού 1/2 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου 1/2 κιλό πατάτες μικρές στρογγυλές ή ομοιόμορφα κομμένες ξύσμα και χυμός 1 λεμονιού νερό δεντρολίβανο κατά προτίμηση φρέσκο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι και πιπέρι λίγο λάδι ξίδι κρασί
Εκτέλεση
1. Μαρινάρουμε τις πατάτες σε νερό με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και λάδι. 2. Τσιγαρίζουμε το αρνί με ελάχιστο λάδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Το πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, προσθέτουμε το δεντρολίβανο και τις πατάτες και το βάζουμε στο φούρνο στους 180ο-200ο για 1 ώρα. 3. Στη 1/2 ώρα τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια ολόκληρα και μόλις πάρουν χρώμα, τα σβήνουμε με 1 κρασοπότηρο μίγμα από 1/3 ξίδι και 2/3 κρασί. Τα προσθέτουμε στο φαγητό και ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια και τις πατάτες.
Συνταγή 124 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!