Πλένουμε , στραγγίζουμε και αλατίζουμε τον ξιφία. Σε πήλινο δοχείο (η σε τάπερ) ρίχνουμε το κρασί και τον κολιάνδρο και βάζουμε το ψάρι μέσα για τρεις ώρες.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε πλατιά κομμάτια. Στη συνέχεια αφού έχουμε ανάψει τα κάρβουνα αλείφουμε με λίγο λάδι το ψάρι ,τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε.
Σε ένα δοχείο ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι, το μέλι, την ρίγανη και περιχύνουμε τον ξιφία και τα λαχανικά μόλις ψηθούν.
Συνταγή 16 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!