350 γρ φετουτσίνια 1 κουταλάκι ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 385 ml γάλα εβαπορέ άπαχο από κονσέρβα 3/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο 4 κουταλάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά τσάϊβς φρεσκοκομμένα λίγο μοσχοκάρυδο λίγο αλάτι λίγο πιπέρι 175 γρ σπαράγγια ζεματισμένα 2/3 φλιτζάνι σολωμός φρέσκος κομμένος σε μικρά κομμάτια 1 κουταλιά χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο για 1/2 λεπτό. Το βάζουμε στο ζυμαρικό μαζί με το γάλα και το τυρί. Μαγειρεύουμε το μίγμα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας απλά για 4-5 λεπτά, μέχρι να πήξει η σάλτσα. Το βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμη για να πήξει περισσότερο. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον άνηθο και τα τσάιβς και βάζουμε αλατοπίπερο. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα σπαράγγια, το σολωμό και το χυμό λεμονιού. Σερβίρουμε βάζοντας στα πιάτα περισσότερη παρμεζάνα, αν θέλουμε.
Συνταγή 92 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!