Για το σολομό: 1/2-3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 8 φιλέτα σολομού περίπου 175 γρ. το καθένα 1 φλιτζ. πράσινη πιπεριά κομμένη και σοταρισμένη για γαρνίρισμα 1 κιλό λιγκουίνια βρασμένα και στραγγισμένα
Για το σολομό: 1/2-3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 8 φιλέτα σολομού περίπου 175 γρ. το καθένα 1 φλιτζ. πράσινη πιπεριά κομμένη και σοταρισμένη για γαρνίρισμα 1 κιλό λιγκουίνια βρασμένα και στραγγισμένα
Εκτέλεση
1. Αλείφουμε τα φιλέτα σολωμού με ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές. 2. Ρίχνουμε και στις δυο πλευρές κάθε φιλέτου φρέσκo μίγμα μυρωδικών, περίπου 1 κουταλιά για κάθε φιλέτο. 3. Βάζουμε τα φιλέτα στο γκρίλ, ώσπου μόλις να ψηθούν. Προσέχουμε να μην παραψηθούν οι άκρες. 4. Σερβίρουμε βάζοντας περίπου 120 γρ. λιγκουίνια με σάλτσα τομάτας και παρμεζάνα σε κάθε πιάτο. Βάζουμε πάνω τους τα φιλέτα σολομού. Γαρνίρουμε κάθε πιάτο με περίπου 2 κουταλιές πιπεριά σοταρισμένη.
Συνταγή 78 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!