16 μεγάλου μεγέθους κοχύλια ζυμαρικού Για τη γέμιση: 250 γρ. τυρί ρικότα,, στραγγισμένο 450 γρ. τόνος από κονσέρβα με άλμη, στραγγισμένος και τριμμένος 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη 1 κουταλιά κάπαρη κομμένη 1 κουταλάκι φρέσκα τσάιβς ψιλοκομμένα 4 κουταλιές τυρί Έμενταλ τριμμένο λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο 2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο,
Εκτέλεση
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε με κρύο νερό 8 κοχύλια. ζυμαρικού. Τα βάζουμε πλάι-πλάι, όχι το ένα πάνω στο άλλο. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα κοχύλια. 2. Για τη γέμιση, βάζουμε τη ρικότα και τον τόνο σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και ανακατεύουμε την κόκκινη πιπεριά, την κάπαρη και τα τσάιβς και 2 κουταλιές τυρί Έμενταλ τριμμένο, μοσχοκάρυδο και μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση. 3. Γεμίζουμε κάθε κοχύλι με το μίγμα ρικότας και το βάζουμε σε ένα ελαφρά βουτυρωμένο, ρηχό, πυρίμαχο σκεύος. Ρίχνουμε από πάνω παρμεζάνα και το υπόλοιπο Έμενταλ. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο γκρίλ, ώσπου να λιώσει το τυρί.
Συνταγή 90 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!