16 μεγάλου μεγέθους κοχύλια ζυμαρικού
Για τη γέμιση:
250 γρ. τυρί ρικότα,, στραγγισμένο
450 γρ. τόνος από κονσέρβα με άλμη, στραγγισμένος και τριμμένος
1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κουταλιά κάπαρη κομμένη
1 κουταλάκι φρέσκα τσάιβς ψιλοκομμένα
4 κουταλιές τυρί Έμενταλ τριμμένο
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο,

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΤΣΑΓΙΟΛΑ ...
ΚΡΥΑ VERMICELLI ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΓΙΑΟΥΡΤΟΤΥΡΑΚΙΑ ...
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ...
ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΜΑΡΟΛΑ ...
ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
Ταλιατέλες με στρείδια τηγανητά με αυγό και μπέικον ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
Μακαρονάδα Αλφρέντο...
ΑΥΓΑ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ...
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΡΟΚΑ, ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΙΝΔΙΩΝ ...
Γαρίδες βραστές ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Α΄ ΤΡΟΠΟΣ ...
ΠΑΓΩΤΟ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 90 από 422  Επόμενη

ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

16 μεγάλου μεγέθους κοχύλια ζυμαρικού
Για τη γέμιση:
250 γρ. τυρί ρικότα,, στραγγισμένο
450 γρ. τόνος από κονσέρβα με άλμη, στραγγισμένος και τριμμένος
1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κουταλιά κάπαρη κομμένη
1 κουταλάκι φρέσκα τσάιβς ψιλοκομμένα
4 κουταλιές τυρί Έμενταλ τριμμένο
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο,

Εκτέλεση
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε με κρύο νερό 8 κοχύλια. ζυμαρικού. Τα βάζουμε πλάι-πλάι, όχι το ένα πάνω στο άλλο. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα κοχύλια.
2. Για τη γέμιση, βάζουμε τη ρικότα και τον τόνο σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και ανακατεύουμε την κόκκινη πιπεριά, την κάπαρη και τα τσάιβς και 2 κουταλιές τυρί Έμενταλ τριμμένο, μοσχοκάρυδο και μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση.
3. Γεμίζουμε κάθε κοχύλι με το μίγμα ρικότας και το βάζουμε σε ένα ελαφρά βουτυρωμένο, ρηχό, πυρίμαχο σκεύος. Ρίχνουμε από πάνω παρμεζάνα και το υπόλοιπο Έμενταλ. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο γκρίλ, ώσπου να λιώσει το τυρί.

Προηγούμενη Συνταγή 90 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.