1. Κόβουμε τα φιλέτα σε λωρίδες πάχους 5-7 χιλ. και μήκους 5 εκ. Αναμιγνύουμε 1 κουταλιά αλεύρι με το αλάτι. Καλύπτουμε το κρέας με το μίγμα του αλευριού.Σοτάρουμε γρήγορα το κρέας στην κατσαρόλα με λίγο λάδι.Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά,μέχρι το κρεμμύδι να γίνει τρυφερό και τραγανό. Βγάζουμε το κρέας και τα μανιτάρια από την κατσαρόλα. 2. Προσθέτουμε το βούτυρο και το αναμιγνύουμε με το υπόλοιπο αλεύρι. Προσθέτουμε τον τοματοπολτό και το ζωμό κοτόπουλου. Μαγειρεύουμε και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει παχύρρευστο και να κοχλάζει.Επαναφέρουμε το κρέας στην κατσαρόλα.Ρίχνουμε την ξινή κρέμα και το κρασί.Αφήνουμε το μίγμα να ζεσταθεί καλά, αλλά να μην βράσει. Σερβίρουμε πάνω στο καυτό ζυμαρικό με βούτυρο.
Συνταγή 98 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!