1. Ξεφλουδίζουμε και στεγνώνουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας τη φλέβα της ράχης. 2. ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ Ανακατεύουμε τα υλικά αυτά σε ένα μπολ και τα τηγανίζουμε σε τηγάνι με 2,5 κύπελλα λάδι για 5-6 λεπτά και στη συνέχεια τα διατηρούμε ζεστά σε ελαφρό φούρνο. 3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΛΤΣΑΣ Προθερμαίνουμε το τηγάνι για 30. δευτερόλεπτα. Βάζουμε μέσα λάδι και το ανακατεύουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα. Αν καπνίζει κατεβάζουμε τη φωτιά. Βάζουμε σκόρδο, πιπεριά, καρότο και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. (Μην τακάψουμε!!) Προσθέτουμε ζουμί κοτόπουλου, ζάχαρη, σόγια σως, ξύδι και βράζουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ανακατεύοντας ρίχνουμε το κορνφλάουερ και βράζουμε λίγο ακόμα. 4. ΤΕΛΙΚΟ Περιχύνουμε τις γαρίδες και το σερβίρουμε σε θερμαινόμενο δοχείο.
Συνταγή 110 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!