Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Προσθέστε τις γαρίδες, και σοτάρετε για 5 λεπτά.
Αφαιρέστε τις από το τηγάνι και βάλτε τις στην άκρη.
Βάλτε τον ανανά, παπάγια, το χυμό από πορτοκάλι, τη ζάχαρη, το αλάτι, και το χυμό γλυκολέμονου στο τηγάνι.
Ανακατέψτε πολύ καλά το ξίδι και το κορνφλάουρ.
Προσθέστε το μίγμα στο τηγάνι.
Φέρτε το μείγμα σε σημείο βρασμού και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ή μέχρι να πήξει ανακατεύοντας συνεχώς.
Βάλτε πάλι τις γαρίδες στο τηγάνι.
Μειώστε τη θερμοκρασία και μαγειρέψτε για 1 λεπτό περίπου ενώ ανακατεύετε συνεχώς.
Απομακρύνετε από την εστία και προσθέστε κόλιαντρο.
Σερβίρετε πάνω σε ρύζι.
Συνταγή 109 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΥΑ 10-06-2009 10:39:43
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ;
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!