1. Κόβουμε το φιλέτο σε 4 κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε. Τα σοτάρουμε με 1,5 κουταλιά από το βούτυρο 4 με 5 λεπτά, από κάθε πλευρά, σε τηγάνι με αντικολλητική επένδυση, σε μέτρια φωτιά Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα, τα σκεπάζουμε και τα διατηρούμε ζεστά. 2. Βάζουμεστο τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο, τον ανανά και τη ζάχαρη.Ανακατεύουμε το μίγμα συνέχεια για 5 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε το μπράντυ και το κρασί, το ξύσμα λεμονιού, τον άνηθο και το κόλιαντρο. Σκεπάζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε στη φωτιά για 1 με 2 λεπτά ακόμα. 3. Ρίχνουμε τη σάλτσα με τον ανανά στα φιλέτα στρουθοκαμήλου και σερβίρουμε.
Συνταγή 95 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!