Ταχύτητα, άρωμα και γεύση που διαρκεί χαρακτηρίζουν τη σάλτσα αυτή.
Υλικά
30 γρ. αντσούγες από κονσέρβα στραγγισμένες σε χαρτί κουζίνας. 4 κουταλιές βούτυρο 1 φλιτζ. κτυπητή κρέμα μαϊντανός κομμένος για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις αντσούγες ανακατεύοντάς τες μέσα στο καυτό λιωμένο βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την κρέμα, αφήνουμε να πάρει ελαφριά βράση και τη σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Περιχύνουμε το ζυμαρικό, ανακατεύουμε, ρίχνουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε. Ζυμαρικό: Σπαγγετίνι.
Συνταγή 305 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!