Ο διαβολάκος αυτός χρησιμοποιεί αρκετούς κρόκους αβγού, που μαγειρεύονται μέσα στο καυτό ζυμαρικό,
ενώ το σήζονινγκ προέρχεται από την αντσούγα.
Υλικά
2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο 3 κρόκοι αβγού αλαφρά κτυπημένοι 4 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε μικρά κομμάτια 1/2 φλιτζ. τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε λωρίδες 2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά, ρυθμίζουμε το σήζονινγκ με μαύρο πιπέρι, ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω σε καυτό, στραγγισμένο ζυμαρικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή 306 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!