400 γρ. φετουτσίνια ξηρά ή φρέσκα 300 γρ. άπαχο κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομμάτια 500 γρ. ντομάτες ώριμες και σφιχτές ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 μίσχος σέλερι 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί 1 κουταλιά λαρδί (ή ελαιόλαδο) αλάτι πιπερίτσες καυτερές ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
1. Ροδίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι στο λαρδί και μετά προσθέτουμε το κρέας ανακατεμένο με το αλάτι και τις πιπερίτσες. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμισθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες. Ελέγχουμε το αλάτι και αφήνουμε να πάρει βράση. 2. Βράζουμε κατάλληλα και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 47 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!