1. Σε μια μεγάλη βαριά κατσαρόλα ή χύτρα ζεσταίνουμε το λάδι μέχρι να κάψει. Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει, περίπου για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη σάλτσα ντομάτας, το αλάτι το ιταλικό μίγμα μυρωδικών και το πιπέρι. Αφήνουμε να πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς σκέπασμα για 10 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα μανιτάρια και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ακόμη. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και τη διατηρούμε ζεστή. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175οC. Απλώνουμε το μισό ζυμαρικό σε ένα πυρέξ χωρητικότητας 3 ως 3,5 λίτρων. Ρίχνουμε από πάνω το μισό καυτό μίγμα κιμά και επαναλαμβάνουμε τη στρώση. Αναμιγνύουμε μοτσαρέλα και παρμεζάνα και τα ρίχνουμε από πάνω. Ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά, περίπου για 10 λεπτά.
Συνταγή 46 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!