Το μεταξωτό τόφου πουρέ έχει μια κρεμώδη υφή που το κάνει τέλειο για σάλτσες όπως
η παρούσα ή για βάση dips και dressings για σαλάτες.
Υλικά
350 g φετουτσίνια * 2 κουταλιά ελαφριά μαργαρίνη 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 450 g τόφου μεταξωτό 1/2 φλιτζάνι γάλα άπαχο ή σόγιας 1/2 φλιτζάνι φρέσκο τυρί παρμεζάνα τριμμένο 1 κουταλιά αλάτι πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο και σωτάρουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει. Το βγάζουμε από τη φωτιά και πετά με το σκόρδο. 3. Αναμιγνύουμε τα επόμενα 4 συστατικά σε ένα μπλέντερ και ρίχνουμε τη λιωμένη μαργαρίνη από την κατσαρόλα. Τα δουλεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιόμορφο και κρεμοειδές. Το αναμιγνύουμε με το καυτό ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος και ανακατεύουμε καλά. 4. Σερβίρουμε αμέσως βάζοντας πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση.
Συνταγή 15 από 29
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!