Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Διονυσία για την υπέροχη συνταγή της προς όλους τους διαβητικούς κι όχι μόνο.
Υλικά
250 γρ. κανελόνια
Για τη γέμιση:
500 γρ. κιμά
1 κουταλιά πελτέ
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανός
Για τη σάλτσα:
4 ώριμες ντομάτες τριμμένες
αλάτι
πιπέρι
3 κουτ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε αντιπολιτικό τηγάνι σοτάραμε τον κιμά μέχρι να μην έχει καθόλου υγρά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, αλάτι πιπέρι, μαϊντανό και τον πελτέ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό και μετά τα αφήνουμε να βράσουν και να μείνουν με τη σάλτσα τους.
Το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τη γέμιση (αν είναι ζεστή θα σκάσουν )και τα τοποθετούμε σε ταψί διπλά διπλά.
Μετά προσθέτουμε επάνω τις ντομάτες το αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και τόσο νερό ως να σκεπαστούν.
Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200 ακριβώς 30 λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο, τα πασπαλίζουμε με το τυρί και τα αφήνουμε σκεπασμένα 10 λεπτά να φουσκώσουν.
Συνταγή 1 από 6
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!