12 στρείδια μέτριου μεγέθους αχνισμένα 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μπέικον 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά βούτυρο συν λίγο βούτυρο για τις ταλιατέλες 1 σκελίδα σκόρδο κοπανιστή 3 φρέσκα μανιτάρια μέτριου μεγέθους χοντροκομμένα 2 κουταλιές φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο 1 κουταλιά πράσινη πιπεριά κομμένη 2 μεγάλα αυγά στραπατσαρισμένα σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο 250 g ταλιατέλες, βρασμένες, στραγγισμένες και ζεσταμένες με λίγο βούτυρο και λευκό πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, το βούτυρο και τα κομμάτια του μπέικον. Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τα στρείδια και το σκόρδο. Ζεσταίνουμε μέχρι το μίγμα να πάρει βράση, ανακατεύοντας συνεχώς και στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά. Βράζουμε για περίπου 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το αυγό με το λάδι και βράζουμε ώσπου το αυγό να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Σερβίρουμε πάνω στις ταλιατέλες.
Συνταγή 219 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!