12 στρείδια μέτριου μεγέθους αχνισμένα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μπέικον
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά βούτυρο συν λίγο βούτυρο για τις ταλιατέλες
1 σκελίδα σκόρδο κοπανιστή
3 φρέσκα μανιτάρια μέτριου μεγέθους χοντροκομμένα
2 κουταλιές φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο
1 κουταλιά πράσινη πιπεριά κομμένη
2 μεγάλα αυγά στραπατσαρισμένα σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο
250 g ταλιατέλες, βρασμένες, στραγγισμένες και ζεσταμένες με λίγο βούτυρο και λευκό πιπέρι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
Μακαρονάδα Αλφρέντο...
ΑΥΓΑ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ...
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΡΟΚΑ, ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
Γαρίδες βραστές ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Α΄ ΤΡΟΠΟΣ ...
ΠΑΓΩΤΟ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΙΝΔΙΩΝ ...
Παγωτό βερίκοκο ...
Μπραντάδα ...
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ...
ΚΑΝΤΑΪΦΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΙΛΑΦΙ ...
ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
Κοτόπουλο με κάρι ...
ΝΟΥΝΤΛ ΑΒΓΟΥ ΛΟ ΜΕΪΝ ...
ΨΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ...
Χοιρινές Μπριζόλες Κρασάτες ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 219 από 422  Επόμενη

Ταλιατέλες με στρείδια τηγανητά με αυγό και μπέικον 0 ψήφοι




 

Υλικά

12 στρείδια μέτριου μεγέθους αχνισμένα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μπέικον
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά βούτυρο συν λίγο βούτυρο για τις ταλιατέλες
1 σκελίδα σκόρδο κοπανιστή
3 φρέσκα μανιτάρια μέτριου μεγέθους χοντροκομμένα
2 κουταλιές φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο
1 κουταλιά πράσινη πιπεριά κομμένη
2 μεγάλα αυγά στραπατσαρισμένα σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο
250 g ταλιατέλες, βρασμένες, στραγγισμένες και ζεσταμένες με λίγο βούτυρο και λευκό πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, το βούτυρο και τα κομμάτια του μπέικον. Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τα στρείδια και το σκόρδο. Ζεσταίνουμε μέχρι το μίγμα να πάρει βράση, ανακατεύοντας συνεχώς και στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά. Βράζουμε για περίπου 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το αυγό με το λάδι και βράζουμε ώσπου το αυγό να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Σερβίρουμε πάνω στις ταλιατέλες.

Προηγούμενη Συνταγή 219 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.