3/4 φλιτζάνι μαγιονέζα 1,5 φλιτζάνι τυρί τσένταρ ξυσμένο και διαχωρισμένο 1,5 κουταλάκι μίγμα μπαχαρικών OLD BAY 1 κουταλάκι Γούστερ σως 1/4 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη 500 γρ. μπουκιές από κρέας καβουριού φρέσκο ή από 2 κονσέρβες των 180 γρ.
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα, 3/4 φλιτζάνι το Old Bay, τη Γούστερ σως και τη μουστάρδα και προσθέτουμε το κρέας καβουριού να καλυφθεί καλά. Ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα σε ένα ταψί ή πυρέξ του 1 λίτρου και από πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί. Πασπαλίζουμε με το Old Bay. 2. Ψήνουμε στο φούρνο στους 175οC για 12-15 λεπτά ή μέχρι το μίγμα να αρχίσει να κοχλάζει στην περιφέρεια. Σερβίρουμε με ποικιλία από κράκερς ή και από τσιπς πίτας.
Συνταγή 97 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!