Μην σερβίρετε αυτή την πολύ νόστιμη και πλούσια σούπα στο σπίτι σας, αν τα ζευγάρια που κάθονται στο τραπέζι είναι
περισσότερα από ένα.
Υλικά
100 γρ. κουκουνάρια 3 κρόκοι αβγών 250 ml ζωμός κοτόπουλου 250 ml κρέμα γάλακτος σαφράν, ούζο ή καγιέν
Εκτέλεση
1. Λιώνουμε το μίγμα κουκουναριών και κρόκων αβγού στο μπλέντερ, μέχρι να γίνουν ένας λεπτός ομοιόμορφος πολτός. 2. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου και την κρέμα. (Αν χρειάζεται, ο ζωμός μπορεί να μπει και στο μπλέντερ. Μέχρι εδώ το πιάτο μπορεί να φτιαχτεί πολλές ώρες πριν.) 3. Προσθέτουμε το αφροδισιακό μπαχαρικό (βλ. σημ.) και ζεσταίνουμε το μίγμα σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει παχύρρευστο, χωρίς να βράσει. 4. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 17 από 17
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σταύρος 09-07-2007 22:13:07
Τελικ ο έρωτας περνάει από το στομάχι!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!