50 γρ. φιλέτα αντσούγας αλμυρά 50 ml ελαιόλαδο κόκκινες πιπερίτσες τσίλι κομμένες 250 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες από κονσέρβα 50 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες 1 κουταλάκι τοματοπολτό 250 γρ. μακαρόνι ή μπουκατίνι αλάτι
Εκτέλεση
1. Τηγανίζουμε τις πιπερίτσες και τις αντσούγες στο ελαιόλαδο, πιέζοντας τις αντσούγες με ένα πιρούνι για να τις κομματιάσουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις ελιές και το τοματοπολτό, αναμιγνύουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 16 από 17
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΚΑ 14-02-2008 00:09:35
Τις αντζούγιες με τι άλλο θα μπορούσαμε να τις αντικαταστήσουμε?
Ευχαριστώ πολύ.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!