50 γρ. φιλέτα αντσούγας αλμυρά
50 ml ελαιόλαδο
κόκκινες πιπερίτσες τσίλι κομμένες
250 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες από κονσέρβα
50 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες
1 κουταλάκι τοματοπολτό
250 γρ. μακαρόνι ή μπουκατίνι
αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Σπαγγέτι με καπνιστό σολωμό και μουστάρδα ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ GARAM ASSAM (ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ) ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ, ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΨΗΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
Σπαγγέτι με θαλασσινά ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ DIAVOLO – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ...
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΡΑΝΤΙ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
Αγκινάρες Πανέ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΡΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΟΦΡΙΤΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΜΠΟΤΙ ΚΕΜΠΑΠ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ CAJUN ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ...
ΑΒΓΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...

Συνταγές » Αφροδισιακά
Προηγούμενη Συνταγή 16 από 17  Επόμενη

ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΟΒΑ 3 ψήφοι




 

Υλικά

50 γρ. φιλέτα αντσούγας αλμυρά
50 ml ελαιόλαδο
κόκκινες πιπερίτσες τσίλι κομμένες
250 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες από κονσέρβα
50 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες
1 κουταλάκι τοματοπολτό
250 γρ. μακαρόνι ή μπουκατίνι
αλάτι

Εκτέλεση
1. Τηγανίζουμε τις πιπερίτσες και τις αντσούγες στο ελαιόλαδο, πιέζοντας τις αντσούγες με ένα πιρούνι για να τις κομματιάσουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις ελιές και το τοματοπολτό, αναμιγνύουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
3. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 16 από 17  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΚΑ 14-02-2008 00:09:35

Τις αντζούγιες με τι άλλο θα μπορούσαμε να τις αντικαταστήσουμε? Ευχαριστώ πολύ.

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.