Ο συνδυασμός από μαύρο χαβιάρι και μπρικ μαζί δίνουν ωραία αντίθεση χρωμάτων.
Υλικά
12 αυγά σφιχτοβρασμένα
1/3 φλιτζ, μαγιονέζα, κατά προτίμηση από τόφου (βλ. μαγιονέζα από τόφου)
αλάτι και πιπέρι
1 βαζάκι των 50 γρ. χαβιάρι ή μπρικ
Εκτέλεση
1. Κόβουμε στη μέση τα αυγά, βγάζουμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ.
2. Λιώνουμε μαζί τους κρόκους και τη μαγιονέζα και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
3. Βάζουμε από ένα φουσκωτό κουταλάκι από το μίγμα σε κάθε μισό αυγό. Βάζουμε ένα μικρό κουταλάκι από χαβιάρι πάνω στο καθένα.
Συνταγή 5 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!