Πλένετε το ψάρι και το κόβετε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς μέσα σε λεκάνη. Το αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το χυμά των λεμονιών, το κρεμμύδι, τη δάφνη, το μαϊντανό, και άλα μαζί τα ανακατεύετε. Βάζετε τη λεκάνη στο ψυγείο και τα αφήνετε να μαριναριστούν 3 ώρες. Κατόπιν τα στραγγίζετε και περνάτε σε ξύλινες ή μεταλλικές σουβλίτσες τα κομμάτια του ψαριού, τοποΘετώντας ανάμεσα φέτες τομάτας, πράσινης πιπεριάς, μανιταριών και φύλλα δάφνης. Ψήνετε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή κάτω απά το γκριλ αλείφοντάς τα κάθε λίγο με τη μαρινάτα. Σερβίρετε σε πιατέλα καυτά, γαρνίρετε με φέτες ντομάτας και δίπλα ένα μπολ με λάδι και λεμόνι.
Συνταγή 84 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!